Beli Orlovi Onlineshop
Beli Orlovi Onlineshop

Бивши капитен фудбалске репрезентације Србије Дејан Станковић сматра да су приче о смени селектора Крстајића преурањене и да би му требало дати подршку.

Приче о могућој смени селектора “Орлова” Младена Крстајића изненадиле су бившег капитена “Орлова” Дејана Станковића.

Деки је присуствовао отварању 7. међународног сајма спорта, а том приликом изнео је свој став о актуелној ситуацији у репрезентацији Србије.

“Циљ је испуњен освајањем првог места у групи Лиге нација. Утакмица против Литваније је била лепа, упркос тешком времену. Имамо дуплу шансу да обезбедимо пласман на Европско првенство. Свака част Младену Крстајићу и момцима. Идемо даље”, казао је Станковић, а преноси “Блиц”.

Чињеница је да је репрезентација остварила циљеве зацртане пре старта Лиге нација, али исто тако делује да Савез спрема замену за Младена Крстајића.

“Нисам чуо шта се дешава у Савезу. Изненађен сам том информацијом. Хајде да пустимо да преноћи, па да видимо шта се дешава. Циљ је испуњен. Сада ће бити жреб, па да пустимо Младена да ради свој посао. Изненадила ме је прича о његовој смени. Не верујем у то. Треба дати времена и њему и Савезу и играчима да се одморе” закључио је Станковић.

Осим приче о могућој смени на кормилу националног тима данас се пише и о сукобу Мијата Гаћиновића и Младена Крстајића у полувремену дуела са Литванијом.

Селектор још увек није рекао своје на ту тему, а шта је Мијат Гаћиновић имао да каже могли сте да прочитате ОВДЕ!

Use Facebook to Comment on this Post

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

*

Translate »