Beli Orlovi Onlineshop
Beli Orlovi Onlineshop

Да ли је у већини?

У време док јавност бруји о новим сукобима у нашем националном тиму и непримереној реакцији Мијата Гаћиновића према селектору у полувремену утакмице са Литванијом (4:1), било би поштено истаћи и неке друге, позитивне примере када је у питању однос репрезентативаца према селектору Крстајићу.

Од почетка његовог мандата у улози селектора нашег националног тима, било је и на самом терену, током утакмица, приметно да је Крстајић успоставио одличан однос са офанзивним везистом Адемом Љајићем.

Овај фудбалер је на прошлогодишњој азијској турнеји, против Кине и Јужне Кореје, када је Крстајић дебитовао, имао велику минутажу, на шта је узвратио головима у обе поменуте утакмице.

Гол против Јужне Кореје прославио је трчећи у загрљај Крстајићу, придружили су му се и остали саиграчи и чинило се да би Крстајић могао да успостави одличну атмосферу у тиму.

У протеклих годину дана, међутим, дешавале су се и негативне ствари, али изгледа да се његов и Љајићев однос није променио.

Јер, и пре неколико дана против Црне Горе, Љајић је поново свој погодак прославио уз загрљај са селектором, чиме му је на свој начин пружио подршку.

А да ли после свега Крстајић има подршку у врху ФСС, показаће наредни дани…

Use Facebook to Comment on this Post

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

*

Translate »