Beli Orlovi Onlineshop
Beli Orlovi Onlineshop

Спортски директор ФС Србије Дарко Ковачевић објаснио је како би млађи играчи требало да се понашају у државном тиму.

У светлу најновијих дешавања везаних за репрезентацију Србије своје мишљење изнео је и спортски директор ФСС Дарко Ковачевић.

Некадашњи репрезентативац Југославије рекао је за “Журнал” да није присуствовао инциденту који се наводно одиграо у полувремену дуела Србије и Литваније, али је упутио поруку млађим играчима који себе стављају испред државног тима.

“Сви смо на истом броду и сви треба да стремимо ка истом циљу, а то је пласман на Европско првенство. Свако има право да буде незадовољан, али интерес репрезентације је изнад свих нас”, рекао је Ковачевић.

Оваква изјава стиже као коментар на инцидент који је наводно направио Мијат Гаћиновић незадовољан одлуком Младена Крстајића да га изведе из игре у полувремену дуела са Литванијом.

“Сви млађи играчи треба да се угледају на Александра Коларова и Немању Матића и да им буде част што уопште играју у истом саставу са њима”, поручио је спортски директор ФС Србије.

Ситуација око државног тима поново није онаква каква би требало да буде јер се након освајања првог места у четвртој групи Ц дивзије у Лиги нација прича о промени селектора, а спекулације о најновијем инциденту само додатно каљају углед националног тима.

Use Facebook to Comment on this Post

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

*

Translate »