Beli Orlovi Onlineshop
Beli Orlovi Onlineshop

Никако нема мира када је репрезентација у питању, данас је на површину испливао нови инцидент, а да ли постоји и још нешто што још није изашло у јавност?

Фудбалску Србију тресе нови сукоб на релацији селектор-поједини репрезентативци, а у главној улози сада је Мијат Гаћиновић.

Током дана је потврђено да се Гаћиновић у полувремену меча са Литванијом побунио против селектора, а касније је на Инстаграму и сам признао да је то учинио јер су му ”сметале неке ствари које сам скупљао у себи од раније”.

Он је такође наговестио да је у репрезентацији у протеклом периоду било још инцидентних ситуација.

”Када поједини новинари имају тако поуздане изворе, надам се да ће онда објавити баш све што се дешавало”, додао је Гаћиновић у свом саопштењу.

Наравно, јавност и медији су се сада још више заинтересовали за цео случај, а нове незваничне детаље вечерас откривају и ”Новости” позивајући се на своје изворе.

Поменути лист преноси да је Гаћиновић добио подршку, и то од саиграча из Ајнтрахта Луке Јовића, као и од повратника у репрезентацију Љубомира Фејсе који су наводно такође у свлачионици ”подигли глас против селектора Крстајића”.

С друге стране, у Крстајићеву одбрану стао је капитен Александар Коларов, који је Гаћиновића, између осталог упитао и ”шта је освојио у каријери”.

После свега, делује све извесније да ће се Крстајић ускоро повући са места селектора, у медијима се спекулише о његовим могућим наследницима, поготово што су сарадњом са њим још раније незадовољни и Лука Миливојевић и Матија Настасић који нису били ни позивани за мечеве у Лиги нација.

С друге стране, Крстајић је са репрезентацијом остварио циљ у групној фази Лиге нација, али оно што је посебно истицао када је прошле године преузимао дужност, а то је добра атмосфера у екипи, очигледно није успео да оствари…

Use Facebook to Comment on this Post

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

*

Translate »