Beli Orlovi Onlineshop
Beli Orlovi Onlineshop

Данас се, једна за другом, ређају све занимљивије вести када је у питању ФСС и наша репрезентација!

Подсетимо, дан је почео шокантним информнацијама у вези хаоса у свлачионици репрезентације Србије, у полувремену утакмице Лиге нација против Литваније.

Мијат Гаћиновић је био актер инцидента, што је касније и потврдио у објави на Инстаграму, признајући да је погрешио, али је такође наговестио и да је било још инцидентних ситуација у протеклм периоду.

Истовремено, све је извеснија смена Младена Крстајића са места селектора, у јавности већ увелико трају прогнозе и најаве ко би могао да га наследи, да би овог поподнева испливала и потпуно неочекивана вест да би Крстајићев наследник могао да буде Владимир Петровић Пижон!

Али, ни то није све за данас!

Наиме, нешто после 17 часова, новинар СОС канала Небојша Петровић објавио је на Твитеру да ће некадашњи репрезентативац Марко Пантелић добити високу функцију у Фудбалском савезу Србије!

Према његовим сазнањима, Пантелић ће бити именован за још једног потпредседника Савеза и на тој функцији ће се придружити Ненаду Бјековићу!

Подсетимо, осим  Бјековића, потпредседници ФСС су и Саво Милошевић и Драгомир Лазовић, па остаје да видимо да ли би Пантелићев долазак значио и одлазак неког од њих.

Марко Пантелић има 40 година, за репрезентацију је наступио 43 пута и постигао 10 голова. Каријеру је почео у Црвеној звезди као омладинац, црвено-бели дрес је носио и у сениорској конкуренцији у сезони 2004/05, а значајан траг оставио је у иностраним клубовима, попут Херте, Ајакса, Олимпијакоса, а на почетку каријере био је и члан Пари Сен Жермена.

Use Facebook to Comment on this Post

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

*

Translate »