Није само Пикси…

Још увек траје неизвесност у вези имена селектора који ће предводити наш национални тим у квалификацијама за Европско првенство.

Младен Крстајић је отпутовао са челницима Фудбалског савеза Србије на сутрашњи жреб у Даблин, али и даље трају спекулације да би на тој позицији ускоро могао да га замени Драган Стојковић Пикси.

Наредни дани показаће шта ће од свега тога бити, а данас је новинар СОС канала Небојша Петровић на Твитеру открио и други део плана везан за Пиксијев долазак на клупу ”Орлова”.

Он, наиме, истиче да ће са Пиксијем доћи и његов досадашњи асистент Дејан Говедарица, који би преузео младу репрезентацију Србије.

”Склапање мозаика! Уколико ФСС успешно приведе крају преговоре са Стојковићем око преузимања А тима, Пиксијев асистент Дејан Говедарица преузима дужност селектора младе репрезентације (годиште ’98)”, навео је Петровић.

У сваком случају, биће занимљива зима када је у питању наша репрезентација.

TOTAL SOCCER@NebojsaSoskanal

Sklapanje mozaika!
Ukoliko FSS uspesno privede kraju pregovore sa Stojkovicem oko preuzimanja A tima, Piksijev asistent Dejan Govedarica preuzima duznost selektora mlade reprezentacije (godiste ’98). pic.twitter.com/nS5Yxy78e5

See TOTAL SOCCER’s other Tweets

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.

*

Translate »