Beli Orlovi Onlineshop
Beli Orlovi Onlineshop
BELI ORAO SRBIJA 05/12/2018

Nije samo Piksi…

Još uvek traje neizvesnost u vezi imena selektora koji će predvoditi naš nacionalni tim u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Mladen Krstajić je otputovao sa čelnicima Fudbalskog saveza Srbije na sutrašnji žreb u Dablin, ali i dalje traju spekulacije da bi na toj poziciji uskoro mogao da ga zameni Dragan Stojković Piksi.

Naredni dani pokazaće šta će od svega toga biti, a danas je novinar SOS kanala Nebojša Petrović na Tviteru otkrio i drugi deo plana vezan za Piksijev dolazak na klupu ”Orlova”.

On, naime, ističe da će sa Piksijem doći i njegov dosadašnji asistent Dejan Govedarica, koji bi preuzeo mladu reprezentaciju Srbije.

”Sklapanje mozaika! Ukoliko FSS uspešno privede kraju pregovore sa Stojkovićem oko preuzimanja A tima, Piksijev asistent Dejan Govedarica preuzima dužnost selektora mlade reprezentacije (godište ’98)”, naveo je Petrović.

U svakom slučaju, biće zanimljiva zima kada je u pitanju naša reprezentacija.

TOTAL SOCCER@NebojsaSoskanal

Sklapanje mozaika!
Ukoliko FSS uspesno privede kraju pregovore sa Stojkovicem oko preuzimanja A tima, Piksijev asistent Dejan Govedarica preuzima duznost selektora mlade reprezentacije (godiste ’98). pic.twitter.com/nS5Yxy78e5

See TOTAL SOCCER’s other Tweets

Use Facebook to Comment on this Post

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

*

Translate »