Beli Orlovi Onlineshop
Beli Orlovi Onlineshop

Да ли је сада нешто јасније?

Фудбалер Кристал Паласа Лука Миливојевић је од летошњег од Мундијала ван нашег националног тима због добро познатог вербалног сукоба са селектором Младеном Крстајићем.

Током јесени било је покушаја да се тај проблем превазиђе, први човек ФСС Славиша Кокеза такође инсистира на томе, а недавно се појавила и изјава селектора Крстајића који је донекле наговестио да ће Миливојевић ускоро ипак добити позив у национални тим.

Свој став на ту тему сам фудбалер је открио у изјави грчким медијима и додао да су већ почели неки разговори у вези његовог повратка међу ”Орлове”.

”Видећемо шта ће се десити. Рекао сам и раније, стојим иза сваке речи коју сам рекао, до данас, стајаћу до краја живота, јер је то истина. Тешко је да се нешто промени, али имам неке разговоре на ту тему, па ћемо видети”, истакао је Миливојевић.

Наш национални тим  ће се поново окупити средином марта, пошто је за 20. март заказана пријатељска утакмица са Немачком, а пет дана касније почињу и квалификације за Европско првенство, гостовањем ”Орлова” у Португалу.

Дакле, још месец дана има времена за решење овог проблема. Нажалост, ово није и једини такав проблем, слично с догодило и са Матијом Настасићем и Мијатом Гаћиновићем, који такође нису у добрим односима са актуелним селектором…

Use Facebook to Comment on this Post

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

*

Translate »