Билд пише да је шампион Европе тренутно у предности

Ел Класико за потпис младог српског нападача Луку Јовића и даље траје. Немачки медији су јуче обелоданили информацију да су агенти најбољег стрелца Бундеслиге већ постигли договор са Барселоном, али чини се да Реал не седи скрштених руку.

Тачније, Билд је пласирао информацију да је Флорентино Перез послао понуду у Франкфурт тешку 45.000.000 евра. И да је због конкретности и поменуте суме у овом тренутку за корак испред Барселоне када је у питању трка за младог српског аса.

Истина, према појединим сазнањима Барселона већ дуго кува трансфер Луке Јовића. Све је почело још у новембру када је један од главних скаута Барселоне боравио у Београду како би на делу видео Јовића у утакмици са Црном Гором. Потом је нападач рођен 1997. године опсервиран са свих страна и добио је више него задовољавајуће оцене.

Међутим, очигледно је да је офанзива Барселоне подстрекла људе у Мадриду да крену агресивније у акцију. Питање је да ли су закаснили, обзиром да је манаџер Луке Јовића већ имао састанак са директорима Барселоне Пепом Сегуром и Ериком Абидалом.

Међутим, Јовић се савршено уклапа у нову визију Реал Мадрида о којој је причао председник Краљевског Клуба Флорентино Перез.
„Наставићемо да радимо на довођењу младих играча који могу да буду звезде у будућности“,поручио је Флорентино Перез.
Он је додао да му нису јасна питања о новоим нападачу, пошто Реал у својим редовима има најбољег на свету Карима Бензему. Али… Бивши француски репрезентативац је већ у јесени каријере, баш као и Луис Суарез. И тај податак би могао Јовићу широм да отвори врата највећих шпанских клубова.

У Ајнтрахту могу да буду мирни. Добили су Јовићаза само шест милиона евра и сада са стране могу да гледају лицитацију клубова који желе бившег вундеркинда Црвене звезде.

Летњи прелазни рок је још далеко.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.

*

Translate »