Beli Orlovi Onlineshop
Beli Orlovi Onlineshop

“Сама чињеница да ћу бити у А селекцији је велика ствар, трудићу се да забележим и деби, али зна се ко о томе одлучује”

Мирослав Богосавац је добио позив од селектора Младена Крстајића, те ће се 18. марта појавити на прозивци Орлова у Спортском центру у Старој Пазови. Леви бек Чукаричког није крио одушевљење позивом.

Али, у разговору за клупски сајт је искрено истакао и да га није очекивао.
“Свакако да нисам очекивао, али сам срећан и поносан што ћу играти за А селекцију Србије. Велика је ово част за мене лично, али и за клуб. Због тога и желим да се захвалим селектору и читавом стручном штабу репрезентације, али и Чукаричком, председнику клуба и свима у спортском сектору и наравно саиграчима. Никад нисам зажалио што сам дошао на Баново брдо, у најорганизованији клуб у Србији”, истакао је Богосавац.

Крстајићев списак: Враћају се Стефан Митровић и Лазовић, ипак без Павкова
Богосавац је већ дуго времена стандардни члан младе репрезентације Србије, са којом је на доминантан начин изборио пласман на првенство Европе у Италији и Сан Марину.

Сада ће бити део екипе која ће најпре играти пријатељски сусрет са Немачком 20. марта, а пет дана касније и меч првог кола квалификација за Европско првенство против Португалије у гостима.
“Млада селекција Србије је направила велики успех, али нисмо рекли последњу реч, тек нам предстоји завршни турнир на Европском првенству. Србија ће увек моћи да се ослони на младе таленте, ја сам само један у низу, има у младој селекцији много момака који су наговестили велики потенцијал. Сама чињеница да ћу бити у А селекцији је велика ствар, трудићу се да забележим и деби, али зна се ко о томе одлучује”, закључио је Богосавац.

Use Facebook to Comment on this Post

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

*

Translate »