Beli Orlovi Onlineshop
Beli Orlovi Onlineshop

Српски фудбалер већ донео одлуку да не продужава уговор са Грифонима, а комплетну ситуацију помно прати спортски директор Лација Игли Таре, који неће пропустити прилику да осигура вредно појачање без обештећења

Зимус је било контаката између Лација и Ђенове око доласка Дарка Лазовића у редове Небескоплавих из Рима, али пошто клуб из Вечног града није желео да плати обешетећење за играча којем у јуну истиче уговор, разговори су преусмесерени на Бразилца Ромула, који је послат на шестомесечну позајмицу.

Ипак, како пишу тамошњи медији, Лацио у овом тренутку жели потпише уговор са српским фудбалером, који би тако на лето стигао као слободан играч.

Лазовић је већ донео одлуку да не продужава уговор са Грифонима, а комплетну ситуацију помно прати спортски директор Лација Игли Таре, који неће пропустити прилику да осигура вредно појачање без обештећења.

Некадашњи првотимац Црвене звезде ове сезоне је одиграо 28 мечева у свим такмичењима за Ђенову и постигао два гола уз четири асистенције, а као награда за добре партије стигао је недавни позив Младена Крстајића у репрезентацију Србије за мечеве са Немачком и Португалијом.

Use Facebook to Comment on this Post

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

*

Translate »