Beli Orlovi Onlineshop
Beli Orlovi Onlineshop

Да ли је трач или истина видећемо ускоро

На лето 2018. године био је у групи играча којима су се сви клубови удварали, мада нико од њих баш није био спреман да испрати мегаломанске захтеве Лацијевог председника Клаудија Лотита. Последњих неколико месеци се међутим име Сергеја Милинковић Савића углавном везује за италијанске клубове, понајвише Милан. Суме више нису тако бомастичне. Али данас са Пиринеја стиже гласина која ће поново завртети Лотитову машту: српски репрезентативац један је од играча о којима размишља повратник на Реалову клупу Зинедин Зидан.

Вест доноси телевизијски програм Ел Чирингито, који је са променљивом тачношћу пратио дешавања у Краљевском клубу, али сада морамо да га саслушамо, јер је управо у тој емисији објављено да се Зидан уопште враћа на место шефа струке на стадиону “Сантјаго Бернабеу“.

Оно што ипак недостаје да бисмо сасвим прогутали информацију – бар док је не потврди Марка – јесте понеки конкретан детаљ. Све нека општа места. Како Зидана чека потпуна реконструкција екипе, како ће морати да размишља и о будућности због чега ће акценат бити на млађим играчима, а Сергеј Милинковић Савић се са своје 24 године ту савршено уклапа. Подсећа се да се доводио у вези са Манчестер јунајтедом, Пари Сен Жерменом…

Интересовање је ипак једно. Конкретни потези нешто сасвим друго.

Use Facebook to Comment on this Post

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

*

Translate »