Beli Orlovi Onlineshop
Beli Orlovi Onlineshop
BELI ORAO SRBIJA 13/03/2019

Da li je trač ili istina videćemo uskoro

Na leto 2018. godine bio je u grupi igrača kojima su se svi klubovi udvarali, mada niko od njih baš nije bio spreman da isprati megalomanske zahteve Lacijevog predsednika Klaudija Lotita. Poslednjih nekoliko meseci se međutim ime Sergeja Milinković Savića uglavnom vezuje za italijanske klubove, ponajviše Milan. Sume više nisu tako bomastične. Ali danas sa Pirineja stiže glasina koja će ponovo zavrteti Lotitovu maštu: srpski reprezentativac jedan je od igrača o kojima razmišlja povratnik na Realovu klupu Zinedin Zidan.

Vest donosi televizijski program El Čiringito, koji je sa promenljivom tačnošću pratio dešavanja u Kraljevskom klubu, ali sada moramo da ga saslušamo, jer je upravo u toj emisiji objavljeno da se Zidan uopšte vraća na mesto šefa struke na stadionu “Santjago Bernabeu“.

Ono što ipak nedostaje da bismo sasvim progutali informaciju – bar dok je ne potvrdi Marka – jeste poneki konkretan detalj. Sve neka opšta mesta. Kako Zidana čeka potpuna rekonstrukcija ekipe, kako će morati da razmišlja i o budućnosti zbog čega će akcenat biti na mlađim igračima, a Sergej Milinković Savić se sa svoje 24 godine tu savršeno uklapa. Podseća se da se dovodio u vezi sa Mančester junajtedom, Pari Sen Žermenom…

Interesovanje je ipak jedno. Konkretni potezi nešto sasvim drugo.

Use Facebook to Comment on this Post

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

*

Translate »