Beli Orlovi Onlineshop
Beli Orlovi Onlineshop

Компанија Унитед Медиа откупила је права преноса свих утакмица квалификација за Еуро 2020 које игра репрезентација Србије, али и мечева Лиге нација

ТВ кабловски рат који се у последње време одиграва буквално пред нашим очима донео је доста промена, нарочито када су у питању спортски садржају. Последњи у низу “прекомпоновања” је оснивање канала Нова С који ће свечано отварање 25. марта у понедељак обележити директним преносом утакмице квалификација за Еуро 2020 између актулених првака Старог континента, Португалаца и Србије (20.30), каже се у званичном саопштењу.

Компанија Унитед Медиа откупила је права преноса свих утакмица квалификација за Еуро 2020 које игра наш национални тим, али и мечеве Лиге нација. Поред дуела са Португалијом, који ће љубитељи фудбала моћи да гледају у ХД резолуцији, гледаоце од 19.30 х очекује студијски програм са еминентним стручњацима који ће своје мишљење дати пре и након утакмице.

“Унитед Медиа континуирано улаже у најквалитетнији садржај, без обзира да ли је реч о преносу спортских догађаја или високобуџетном серијском и филмском програму, како би креирала атрактивну програмску понуду за гледаоце. Правом на пренос квалификација за Европско првенство заокружили смо програм телевизије Нове С. Сада на тржиште пласирамо једну модерну телевизију са најквалитетнијим садржајем који је прикладан свим генерацијама и интересовањима”, каже директорка Унитед Медиа Александра Суботић, а наводи се у саопштењу.

ТОП канал ће 25. марта званично променити име у Нова С, а поред ексклузивних преноса спортских догађаја, нова телевизизија ће емитовати забавне и политичке талк схоњ емисије, информативни, серијски и филмски програм.

Use Facebook to Comment on this Post

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

*

Translate »