Beli Orlovi Onlineshop
Beli Orlovi Onlineshop
BELI ORAO SRBIJA 15/03/2019

Kompanija United Media otkupila je prava prenosa svih utakmica kvalifikacija za Euro 2020 koje igra reprezentacija Srbije, ali i mečeva Lige nacija

TV kablovski rat koji se u poslednje vreme odigrava bukvalno pred našim očima doneo je dosta promena, naročito kada su u pitanju sportski sadržaju. Poslednji u nizu “prekomponovanja” je osnivanje kanala Nova S koji će svečano otvaranje 25. marta u ponedeljak obeležiti direktnim prenosom utakmice kvalifikacija za Euro 2020 između aktulenih prvaka Starog kontinenta, Portugalaca i Srbije (20.30), kaže se u zvaničnom saopštenju.

Kompanija United Media otkupila je prava prenosa svih utakmica kvalifikacija za Euro 2020 koje igra naš nacionalni tim, ali i mečeve Lige nacija. Pored duela sa Portugalijom, koji će ljubitelji fudbala moći da gledaju u HD rezoluciji, gledaoce od 19.30 h očekuje studijski program sa eminentnim stručnjacima koji će svoje mišljenje dati pre i nakon utakmice.

“United Media kontinuirano ulaže u najkvalitetniji sadržaj, bez obzira da li je reč o prenosu sportskih događaja ili visokobudžetnom serijskom i filmskom programu, kako bi kreirala atraktivnu programsku ponudu za gledaoce. Pravom na prenos kvalifikacija za Evropsko prvenstvo zaokružili smo program televizije Nove S. Sada na tržište plasiramo jednu modernu televiziju sa najkvalitetnijim sadržajem koji je prikladan svim generacijama i interesovanjima”, kaže direktorka United Media Aleksandra Subotić, a navodi se u saopštenju.

TOP kanal će 25. marta zvanično promeniti ime u Nova S, a pored ekskluzivnih prenosa sportskih događaja, nova televizizija će emitovati zabavne i političke talk shonj emisije, informativni, serijski i filmski program.

Use Facebook to Comment on this Post

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

*

Translate »