Beli Orlovi Onlineshop
Beli Orlovi Onlineshop

Мундо Депоритво пише да преговори две стране нису лаки

Све је слутило да ће Барселона у експресном року завршити трансфер Луке Јовића. Каталонци од новембра обигравају око репрезентативца Србије, уживо су га посматрали 16 пута. Чак су и директори шпанског шампиона недавно у Франкфурту вечерали са снажним нападачем.

Ипак, преговори две стране нису нимало лаки. Мундо Депортиво пише да није више извесно да ће се српски нападач обевезати на верност каталонском гиганту. Наиме, угледни дневник пише да је Барселона спремила петогодишњи уговор за Луку Јовића, и да је спремна да за његову слободу издвоји 60 милиона евра. Понудила му је и добре бонусе…

Ипак, Мундо пише да Јовић није задовољан понуђеним условима, односно да на Ноу Кампу очекује већу годишњу плату
„Јовић жели да дође у Барселону, али не жели да то уради по сваку цену. Хоће да се о сваком детаљу консултује са агентом Фалијем Рамаданијем“, пише у тексту Мундо Депортива.

Могуће је да је почела игра живаца. Менаџерски тим Луке Јовића је свестан да не може тренутно да буде на губитку, односно да сјајног српског нападача желе Реал Мадрид, Бајерн и Челси. Управо на ту карту жели да одигра Рамадани, као Јовићев агент.

Барселона је недавно договрила трансфер Де Јонга из Ајакса. Млади везиста ће на Ноу Кампу годишње зарађивати 8,5 милиона евра. Вероватно се у Јовићевом штабу надају сличним условима. Посебно због чињенице да су бројни скаути позитивно оценили игре члана Ајнтрахта…

Use Facebook to Comment on this Post

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

*

Translate »