Beli Orlovi Onlineshop
Beli Orlovi Onlineshop

Мадриђани су очигледно осетили свој тренутак, који би могли да искористе да дођу до капиталног појачања

Директор Реал Мадрида Хосе Анхел Санчез састао се на Фалијем Рамаданијем у тренинг комплексу Реал Мадрида, а једна од сигурних тема било је и потенцијално ангажовање најталентованијег нападача Европе Луке Јовића, пише угледана Марка.

Ова вест која стиже из престонице Шпаније сасвим сигурно ће подићи температуру у Барселони, с обзиром да Каталонци чине све како би у најскоријем могућем периоду привели посао крају. Мадриђани су очигледно осетили свој тренутак, који би могли да искористе да дођу до капиталног појачања.

Као што је већ познато, први конкретан потез направио је и минхенски Бајерн, али се чини да прва званична понуда од 56.000.000 евра није довољна да би се у овом тренутку одобровољио Ајнтрахт. Челницима клуба из Франкфурта сасвим сигурно одговра да се “закува” ситуација између европских великана, што би драстично подигло продајну цену супрерталентованог играча.

Барса спремила петогодишњи уговор – Јовић хоће већу плату!

Али, Марка пише да је Јовић највероватније није био једина тема разговора, већ да се врло вероватно причало и о Миралему Пјанићу, који је један од најбољих играча на својој позицији, без обзира на то што је прошле године продужио уговор до 2023. године. Верује се да би интересовање Краљевског клуба могло да га натера да се одлучи за одлазак из Торина.

Ипак, у Рамадани у својој агенцији има још неколико играча које би Мадриђани радо видели у својим редовима попут штопера Наполија Кулибалија, Ајнтрахтовог везисте Ребића, левог бека Челсија Маркоса Алонса. Такође, извесна тема била је и будућност талентованог везисте Мајорке Ћавија Синтеса, којег од прошлог лета заступа агенција Лиан Спортс.

Use Facebook to Comment on this Post

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

*

Translate »