Можда је нешто труло у држави Данској, али изгледа да баш није ни потпуно здраво у нашој фудбалској репрезентацији. Неки играчи оптужују селектора Крстајића да износи неистине у јавност кад говори о разлозима због којих их нема у националном тиму, неки отказују због повреде па играју после неколико дана, неки заслужују да играју, али су приковани на клупу… Сва срећа па имамо довољно добре играче да могу да се носе и са Немачком и са Португалијом.

То, међутим, не мења суштину приче – у табору “орлова” изгледа и са “одстрањивањем” појединаца атмосфера није добра. То потврђује и “Случај Коларов”.

Како сазнајемо из извора блиском фудбалској репрезентацији, неко је Коларову испричао да је Немања Матић обавио телефонски разговор с селектором Младеном Крстајићем и том приликом му саопштио да жели да санира повреду, па би да не буде део тима на пријатељском мечу с Немачком и потом на старту квалификација за ЕП, с Португалијом.

Када је, наводно, Коларов сазнао за то, рекао је Крстајићу да онда ни он неће да игра. До тада је био у Старој Пазови, дошао на окупљање, чак присутвовао и тренингу репрезентације, али је убрзо напустио базу наше фудбалске репрезентације.

Подсетимо, пет дана после меча с Португалијом, у Лисабону, Матић је играо за Јунајтед против Вотфорда, а дан касније Коларов је играо за Рому, у мечу са Наполијем.

Коларов и Матић су, подсетимо, капитен и заменик капитена наше репрезентације!

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.

*

Translate »