Beli Orlovi Onlineshop
Beli Orlovi Onlineshop

Милан Јовић тврди да Лука жели да остане у Ајнтрахту

Кружи вест последњих дана по светским медијима да се Барселона мало охладила од Луке Јовића, али изгледа да је истина на другој страни. Отац суперталентованог српског фудбалера Милан Јовић рекао је у интервјуу за немачки Билд да његов син – неће на Ноу Камп.

Сви водећи светски клубови се отимају око Луке Јовића. Према проценама, неће отићи из Ајнтрахта за мање од 65.000.000 евра. Зове Бајерн, зове Реал, Барселона, чак се и Јувентус помиње… Али Милан Јовић је већ отписао Барсу. Ако је веровати Немцима…
„Лука има понуде. Једна од тих је из Барселоне. Али он није заинтересован. Није сигуран да би могао да игра тамо. Лука жели да игра у Лиги шампиона, али у Ајнтрахту, да би редовно играо и исправно се развијао“, рекао је Милан Јовић за Билд.

Питање је и како у Франкфурту размишљају. Ајнтрахт има златну коку у рукама, играча какав се ретко среће у данашњем фудбалу, са таквим процентом реализације у тим годинама. Али 65.000.000 евра није мало…

Пласман у Лигу шампиона би био историјски успех за Ајнтрахт. Клуб из Франкфурта није играо у елитном европском купу још од 1960. године, када је био финалиста и изгубио од Реал Мадрида.

А, Лука данас има да обави нека друга посла. Са Ајнтрахтом ће играти против Бенфике у Лисабону у четвртфиналу Лиге Европе. Против његове Бенфике, из које је отишао у Франкфурт и тамо – експлодирао.
„Нестрпљив сам да заиграм у Лисабону против мојих бивших саиграча. Биће то посебно искуство за мене, јер сам у Бенфику дошао са 18 година и било ми је доста тешко, поготово у почетку, али не жалим ни за чим. Било је то драгоцено искуство за мене“, рекао је Лука Јовић пред полазак за Лисабон.

Ако буде одиграо као у досадашњем делу сезоне, Орловима из Лисабона баш и неће бити драго да га виде…

Use Facebook to Comment on this Post

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

*

Translate »