Beli Orlovi Onlineshop
Beli Orlovi Onlineshop
BELI ORAO SRBIJA 10/06/2019

Srpski as govorio o novom dresu Srbije, finalu NBA, plej-ofu Superlige, napadu na zlato, Mundobasketu…

Svečani koktel Košarkaškog saveza Srbije povodom zvanične prezentacije novih dresova i delimičnog povratka korenima i varijaciji plave boje u jednom elitnom beogradskom restoranu bila je centralna tema, ali su uz predstavljanje opreme za nove poduhvate najveću pažnju privukli Bogdan Bogdanović i košarkašice Srbije.

As Sakramento Kingsa bio je uz Sonju Petrović jedan od modela koji su predstavili javnosti nove kreacije tehničkog sponzora Peak, a kada je završio revijalni deo izdvojio je nekoliko minuta kako bi novinarima otkrio prve utiske o dresovima s nacionalnim grbom.
“Nova boja, nova ekipa, nova generacija – sve novo”, priznao je Bogdan i dodao:
“Ranije su bile svetlije kombinacije, ali meni se baš dopada ova tamno plava varijanta. U nekom je modernijem stilu, imali smo mnogo uspeha sa ovom bojom, ali se nadam da ćemo sa ovom imati još više uspeha”.

O predstojećem Mundobasketu, kako sam otkriva, još ne razmišlja. Ima drugi hobi…
“Počećemo da razmišljamo o Kini kad se budemo okupili. Iskreno, sada gledam završnice svih liga, bar one koje postignem da gledam. Biće dosta vremena da razmišljamo o Kini i svemu”, priča Bogdanović i kaže da se najviše uželeo utakmica, jer mu je košarka tu, na svakodnevnom nivou.

Najviše se poslednjih dana pričalo o odluci Nikole Jokića da se vrati u reprezentaciju Srbije, što je mnogima dalo nadu da Srbija može do zlata u Kini.
“Jokić je jedan od najboljih igrača na svetu i biće nam mnogo lakše sa njim. Mnogo nam je nedostajao, njegova odluka nas je obradovala i želimo da ga podržimo. Teško je doneti bilo kakvu odluku posle sezone koju je imao, pogotovo jer je on igrao i plej-of i tamo mnogo očekuju od njega. Tokom ranijih prvestva i kvalifikacija imali smo breme favorita, polako se navikavamo na to i ne obraćamo pažnju na to i igramo našu igru sa jasnim ciljem”.

O napadu na zlato nije hteo previše…
“Ne znam kada je vreme za zlato, ali tu smo da pružimo svoj maksimum iz utakmice u utakmicu, jer nikada ne znate kada će doći taj trenutak”.

Prokomentarisao je strelac Sakramento Kingsa i ovogodišnje finale NBA lige i duele Golden Stejta i Toronta.
“Nije mi iznenađenje ovaj rezultat. Voriorsi su osakaćeni povredama, a Toronto je ekipa koja je ušla u plej-of sa najboljim skorom. Vratili su prednost domaćeg terena, ali nije kraj. Svi sada očekuju povratak Kleja Tompsona i Kevina Duranta. Ako se ne vrate Toronto će osvojiti prsten, a ako se vrate biće sedam utakmica”.

Otkrio je Bogdanović i šta očekuje od finiša Superlige Srbije.
“Hajde prvo da mi (Partizan prim. aut.) pobedimo u petak, pa ćemo onda da razmišljamo dalje”.

Use Facebook to Comment on this Post

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

*

Translate »