Beli Orlovi Onlineshop
Beli Orlovi Onlineshop
BELI ORAO SRBIJA 10/06/2019

“Čast je raditi s njim. Vrlo je važno imati trenera koji je igrao do skoro. Razume nas i uvek ima pravi savet za sve situacije”, kaže košarkaš Armanija

Nemanja Nedović nije igrao na poslednjem Svetskom prvenstvu, kao ni na Evropskom, a sa reprezentacijom ima srebro sa Olimpijskih igara u Rio de Žaneiru. Imao je ove sezone problema sa povredama, ali će svakako biti jedan od igrača koji će konkurisati za put u Kinu na Mundobasket.

Hvali Nedović pristup reprezentacije pod vođstvom Aleksandra Đorđevića.
“U svako veliko takmičenje ulazimo s istim ciljem pa tako i sada želimo da osvojimo medalju. To je jedna od stvari koje je u igrače usadio selektor Đorđević. To smo pokazali osvajanjem tri srebra na poslednja tri takmičenja. SAD su najveći favort, a za nas je veoma važno da idemo meč u meč. Grupa će biti teška i moramo da se koncentrišemo na svakog rivala i nakon toga ćemo da vidimo. Naši treneri su dobri u tome da nam drže formu za najvažnije utakmice i siguran sam da će tako biti i sada”, rekao je Nedović za Nezavisne.

Kako je sarađivati sa Đorđevićem?
“Čast je raditi s njim. Vrlo je važno imati trenera koji je igrao do skoro. Razume nas i uvek ima pravi savet za sve situacije. Rezultati nacionalnog tima u prethodnim godinama govore sami za sebe. Doneli smo dosta radosti našoj zemlji i narodu”, kazao je Nedović.

Nedović je u poslednje vreme nekoliko puta bio povređen, ali sada se polako vraća u pravu formu, što sigurno raduje navijače Srbije, jer će Nemanja biti jedan od kandidata za mesto u 12.
“Tokom sezone sam imao dosta problema s aduktorom i nisam dosta igrao. Zbog toga nisam bio sto odsto spreman. Nisam imao sreće jer mi se ista povreda dogodila tri puta. Sada sam manje-više zdrav i trudim se da tako i ostane. Želim da izbegnem te probleme u budućnosti i dosta radim na fizičkoj spremi”, rekao je Nedović.

Svetsko prvenstvo se igra od 31. avgusta u Kini.

Use Facebook to Comment on this Post

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

*

Translate »