Beli Orlovi Onlineshop
Beli Orlovi Onlineshop
BELI ORAO SRBIJA 10/06/2019

Različite informacije se tokom ovog popodneva pojavljuju u medijima u vezi sa sudbinom Mladena Krstajića na klupi reprezentacije Srbije, dan posle blamaže našeg nacionalnog tima na gostovanju u Ukrajini (0:5).

Najnovija, još uvek nezvanična saznanja večeras prenosi “Kurir“, a prema tim saznanjima, potencijalni kandidati za novog selektora Srbije su Dragan Stojković Piksi i Ljubiša Tumbaković.

I dok bi Stojković morao najpre da reši svoj status u kineskom Gvangžuu R&F, Tumbaković je od juče bez posla, pošto je dobio otkaz u reprezentaciji Crne Gore jer nije želeo da predvodi njihovu selekciju protiv tzv. Kosova.

Posle svega, Tumbaković se oglasio u izjavi za “Kurir“ i izneo procenu da ni ovoga puta, kao i mnogo puta ranije, najverovatnije neće biti ništa od njegovog dolaska na klupu “Orlova“.

“Do pre dva sata sam bio selektor Crne Gore, tako da vam iskreno kažem da od toga nema ništa. Inače sam poslednjih godina stalno spominjan kao selektor, pa sam već postao večiti kandidat.

Mislim da treba pustiti Mladena da radi svoj posao, a pobede i porazi su normalna stvar u fudbalu i ne treba ih prenaglašavati“, izjavio je Tumbaković.

Preneli smo ranije večeras da bi Krstajić trebalo da ostane bar do završetka utakmice sa Litvanijom u ponedeljak uveče, ali pomenuti izvor sada navodi da bi odluka mogla da bude doneta već sutra u podne.

Hajde da i to sačekamo…

Use Facebook to Comment on this Post

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

*

Translate »