Beli Orlovi Onlineshop
Beli Orlovi Onlineshop
BELI ORAO SRBIJA 10/06/2019

Mladen Krstajić živi neki svoj svet očigledno, najveće pitanje je da li neko može ovom čoveku da kaže da je nanizao toliko loše rezultate, ne samo u igri nego u samoj budućnosti reprezentacije.

O ostavci, ni da pomisli.

„Nisam imao ni vremena da razmišljam o ostavci, jer imamo drugu utakmicu u kratkom peirodu. Ostaviti ekipu na cedilu sada bi bilo neozbiljno s moje strane. Ne bih se složio ni da neko drugi podnese ostavku dan pred utakmicu. Kada prođe meč sa Litvanijom pričaćemo“, rekao je Krstajić.

„Ja sam ovde radnik, zaposlen u savezu. Stojim na raspolaganju za svaku odluku i ispoštovaću je. Svaku grešku što se tiče rezultata i ekipe, preuzimam na sebe. Nikada nisam bežao od odgovornosti. Nemam nikakav strah ni sramotu da se pojavim pred bilo kim. Šta znači preuzimanje odgovornosti? Pa, to je kao u vojsci. Ja sam general, ali izgubili smo bitku, a ne i rat“.

„Napravio sam analizu i napravio takav izbor. Imamo takav fond igrača da mogu da odgovore zahtevima te formacije. Uradili smo analizu, videli smo gde su bile loše stvari. Imali smo i šanse na 0:0. Ukrajina je bila, prošla, vreme ne možemo da vratimo. Debakl smo doživeli, moja je bila taktika, moj izbor igrača, ne mogu da im zamerim ništa. Ne možemo da se vratimo nazad“.

Ko nas je nadigrao, i da li je to prava reč, veliko je pitanje.

„Ukrajina nas nije nadigrala, bili smo egal ekipa do 20 i nekog minuta, a na sitne stvari su nam dali golove, što je nedopustivo. Da smo postigli gol preko Prijovića jednom ili drugi put, ko zna šta bi bilo.“.

A onda je došla na red lekcija o patriotizmu. O stručnosti, nije bilo mnogo reči.

„Ako smo patriote, podržaćemo ove momke. Da li ćemo mi ostali biti ovde, to je totalno nebitno. Sutra igramo protiv ekipe od koje smo bolji, biće drugačiji prilaz utakmici, ulazak u igru… Moramo u narednim utakmicama da pokažemo karakter, da se vratimo na pobednički kolosek. Ipak je nama Litvanija tek treće kolo kvalifikacija. A, šta ćemo dalje – videćemo“.

„Svi žalimo zbog debakla, ali moramo da idemo dalje, da se prešaltamo na narednu utakmicu. Nemamo vremena za jadikovanje. Kada sve prođe, moći ćemo na miru da analiziramo. Što se tiče igrača, nikada prema njima nisam bio kritičan, uvek prijateljski nastupam. Sumiramo stvari da napravimo što bolju pripremu za sledeću utakmicu. Žao nam je zbog svega, debakl se desio, tri boda smo izgubili. Moramo da pobedimo Litvaniju, da bismo uhvatili priključak“.

Use Facebook to Comment on this Post

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

*

Translate »