Beli Orlovi Onlineshop
Beli Orlovi Onlineshop
BELI ORAO SRBIJA 11/06/2019

“On je budućnost srpskog i svetskog fudbala. Lepo je igrati sa njim i nadam se da ćemo i ubuduće ovako igrati zajedno”, poručio je odlični napadač

Srbija ima novi tandem napadača, koji bi mogao da predstavlja ozbiljnu okosnicu nacionalnog tima u narednom periodu.

Luka Jović i Aleksandar Mitrović su pokazali da se dobro razumeju u navali i da bi mogli da budu ozbiljno oružje Orlova do kraja kvalifikacija.
“Luka je strašan igrač, uvek je lako igrati sa dobrim igračima. Biće potrebno vreme da se uigra u reprezentaciji, da se navikne. On je budućnost srpskog i svetskog fudbala. Lepo je igrati sa njim i nadam se da ćemo i ubuduće ovako igrati zajedno”, rekao je Mitrović.

Mitrović je na 49 utakmica dao 29 golova i ušao u TOP 10 strelaca Nacionalnog tima.
“Tu su sve legende srpskog fudbala. Lepo je kada se pogleda ta statistika. Treba još da radim i treniram da bi došao na njihov nivo, da bi me neko poredio sa njima. Još sam mlad i nadam se da ću jednog dana biti na nekom vrhu”.

Debakl od Ukrajine je teško preboleti.
“Bitno je da smo se vratili posle onako teškog poraza, zabeležili prvu pobedu u kvalifikacijama i osvojili bitna tri boda. Igrali smo dobro i moglo je ubedljivije. Umanjili smo malo gol razliku. Bitan trenutak za predstojeću utakmicu. Olakšali smo sebi jer smo dali dva gola na vreme. Protivnik je igrao čvrsto, ali smo lepo počeli i na vreme otvorili. Bilo je veoma bitno da uđemo jako i posao završimo što je pre moguće, da ne čekamo kraj i pravimo gluposti”.

Budućnost odlično
“Još ne znam ništa. Ima interesovanja, iz Engleske i nekih drugih država. Pod ugovorom sam sa Fulamom još četiri godine, oni su ti koji određuju sumu za koju će me prodati, poštujem to i videćemo šta će biti”, zaključio je Mitrović.

Use Facebook to Comment on this Post

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

*

Translate »