Beli Orlovi Onlineshop
Beli Orlovi Onlineshop

Кад би он дошао на клупу ”Орлова” вероватно нико не би имао било какву замерку на такав избор, али колико је реално?

Прослављени репрезентативац наше земље, а сада све успешнији тренер Славиша Јокановић један је од кандидата за упражњено место селектора репрезентације Србије.

Младен Крстајић је од јуче и званично бивши селектор, а неколико имена фигурира међу опцијама за његовог наследника, о чему смо и јутрос известили.

Ипак, утисак је да би највећу подршку јавности имао управо Славиша Јокановић, који се доказао и као тренер Партизана, али и у иностранству, пре свега у Енглеској, где је успешно водио екипе Вотфорда и Фулама, које је уводио из Чемпионшипа у Премијер лигу.

Осим тога, веома успешан био је и у Израелу, на клупи Макабија из Тел Авива, као и на Тајланду, у Муангтонг јунајтеду, на почетку своје иностране каријере.

Да ли је сада, после 10 година рада у иностранству, време за повратак у Србију, и то на најодговорније место у нашем фудбалу када су тренери у питању?

”Телеграф” данас преноси да су челници ФСС већ контактирали Јокановића, а да је он одговорио постављањем одређених финансијских услова, које у Савезу сада разматрају.

И новинари поменутог портала ступили су у контакт са Јокановићем, али он није желео да открива никакве детаље у вези са овим преговорима и потенцијалном преузимању репрезентације Србије.

Use Facebook to Comment on this Post

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

*

Translate »