Beli Orlovi Onlineshop
Beli Orlovi Onlineshop
BELI ORAO SRBIJA 14/06/2019

Kad bi on došao na klupu ”Orlova” verovatno niko ne bi imao bilo kakvu zamerku na takav izbor, ali koliko je realno?

Proslavljeni reprezentativac naše zemlje, a sada sve uspešniji trener Slaviša Jokanović jedan je od kandidata za upražnjeno mesto selektora reprezentacije Srbije.

Mladen Krstajić je od juče i zvanično bivši selektor, a nekoliko imena figurira među opcijama za njegovog naslednika, o čemu smo i jutros izvestili.

Ipak, utisak je da bi najveću podršku javnosti imao upravo Slaviša Jokanović, koji se dokazao i kao trener Partizana, ali i u inostranstvu, pre svega u Engleskoj, gde je uspešno vodio ekipe Votforda i Fulama, koje je uvodio iz Čempionšipa u Premijer ligu.

Osim toga, veoma uspešan bio je i u Izraelu, na klupi Makabija iz Tel Aviva, kao i na Tajlandu, u Muangtong junajtedu, na početku svoje inostrane karijere.

Da li je sada, posle 10 godina rada u inostranstvu, vreme za povratak u Srbiju, i to na najodgovornije mesto u našem fudbalu kada su treneri u pitanju?

”Telegraf” danas prenosi da su čelnici FSS već kontaktirali Jokanovića, a da je on odgovorio postavljanjem određenih finansijskih uslova, koje u Savezu sada razmatraju.

I novinari pomenutog portala stupili su u kontakt sa Jokanovićem, ali on nije želeo da otkriva nikakve detalje u vezi sa ovim pregovorima i potencijalnom preuzimanju reprezentacije Srbije.

Use Facebook to Comment on this Post

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

*

Translate »