fbpx

Као што сте већ приметили, наш сајт у ѕадњих неколико месеци није радио као што је то био случај задњих десетак година. Једноставно наши уредници више нису имали довољно времена па самим тим и све мање актуелних вести је на сајту. Сав тај рад је наравно увек био на добровољној бази и нико није имао никада било каквог профита. Тако ће увек и остати.

И поред те чињенице наш сајт је још увек један од најпосећених сајтова на нашим просторима када је реч о репрезентацији Србије.

Тренутно сајт има у просеку 6.000 појединих дневних посета и преко 20.000 дневних прегледа. Када су утакмице и нека већа дешавања, те бројке буду и до 3 пута веће.

Из тог горе наведеног проблема, обавештавамо све вас да сајт (макар не ове 2019те године) неће кренути са бржим и актуелнијим радом, једноставно зато што нам фале уредници.

Како ће све то изгледати почетком 2020. године не знамо још ни ми.

Уколико неко од вас има воље да уређује овај сајт о репрезентацији Србије, који је први био на интернету и који постоји већ дуже од 15 година, нека нам се јави на мејл или на нашој фејсбук страници.

Мејл: webmaster@beli-orlovi.com

Хвала вам на разумевању и НАПРЕД СРБИЈО!

БЕЛИ ОРЛОВИ

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.

*

Translate »