Beli Orlovi Onlineshop
Beli Orlovi Onlineshop
Administrator 02/09/2019

Kao što ste već primetili, naš sajt u ѕadnjih nekoliko meseci nije radio kao što je to bio slučaj zadnjih desetak godina. Jednostavno naši urednici više nisu imali dovoljno vremena pa samim tim i sve manje aktuelnih vesti je na sajtu. Sav taj rad je naravno uvek bio na dobrovoljnoj bazi i niko nije imao nikada bilo kakvog profita. Tako će uvek i ostati.

I pored te činjenice naš sajt je još uvek jedan od najposećenih sajtova na našim prostorima kada je reč o reprezentaciji Srbije.

Trenutno sajt ima u proseku 6.000 pojedinih dnevnih poseta i preko 20.000 dnevnih pregleda. Kada su utakmice i neka veća dešavanja, te brojke budu i do 3 puta veće.

Iz tog gore navedenog problema, obaveštavamo sve vas da sajt (makar ne ove 2019te godine) neće krenuti sa bržim i aktuelnijim radom, jednostavno zato što nam fale urednici.

Kako će sve to izgledati početkom 2020. godine ne znamo još ni mi.

Ukoliko neko od vas ima volje da uređuje ovaj sajt o reprezentaciji Srbije, koji je prvi bio na internetu i koji postoji već duže od 15 godina, neka nam se javi na mejl ili na našoj fejsbuk stranici.

Mejl: webmaster@beli-orlovi.com

Hvala vam na razumevanju i NAPRED SRBIJO!

BELI ORLOVI

Use Facebook to Comment on this Post

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

*

Translate »