Beli Orlovi Onlineshop
Beli Orlovi Onlineshop

Переира истиче да су Португалци спремни за незгодно гостовање у Београду

Португалски везни фудбалер Данило Переирауверен је да ће његов тим победити репрезентацију Србије у Београду, иако веома цени изабранике Љубише Тумбаковића.

Переира сматра да Португалија на челу са Кристијаном Роналдом мора да поправи ефикасност у односу на први међусобни сусрет у Лисабону у марту (1:1).

– Не кажем да смо били лоши против Србије, али нисмо били ефикасни. Покушаћемо да буде директни у Београду. Србија је веома компетентан противник, брани се добро и одлично користи контранападе. Квалитетни су у нападу, морамо ту да обратимо пажњу – рекао је Переира, а преноси Рекорд.

Переира истиче да су Португалци спремни за незгодно гостовање у Београду.

– Да ли ћу поново бити стрелац против Србије? Надам се победи, гол и није толико важан. Битније је мислити да морамо да победимо компликовану Србију – оптимиста је он.

Фудбалер Порта признаје да актуелни првак Европе нема право на грешку, након нерешеног исхода и против Украјине на домаћем терену.

– Граница за грешке се смањила, али не мислим да је већи притисак. Играчи на овом нивоу су увек подложни притиску. Повећана је одговорност – закључио је снажни везиста.

Утакмица квалификација за ЕУРО Србија – Португалија игра се у суботу на стадиону „Рајко Митић“ од 20.45.

Use Facebook to Comment on this Post

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

*

Translate »