Beli Orlovi Onlineshop
Beli Orlovi Onlineshop

Најоптимистичкија прогноза која се може видети ових дана.

Некадашњи репрезентативац Србије Ивица Драгутиновићверује у квалитет нашег националног тима и нада се да ће то доћи до пуног изражаја већ сутра у утакмици квалификација за Европско првенство против Португала на ”Маракани”.

Својевремено, и он је као члан нашег националног тима водио борбе са Португалцима, у квалификацијама за ЕП 2008. године,када је оба пута било 1:1.

Исти резултат је био и на почетку актуелних квалификација, када су у Лисабону Португал и Србија ремизирали, али Драгутиновић има осећај да ће сутра ”Орлови” коначно одржати лекцију Роналду и друговима.

”Српски фудбал је у налету. То показују резултати Црвене звезде и Партизана у Европи. Ментално смо се подигли на један степеник више. Ако момци од првог минута изађу са идејом да ће победити, нема разлога да то и не ураде. Ја лично мислим и имам осећај да ћемо прегазити Португал”,поручује Драгутиновић у разговору за ”Српски телеграф”.

Објаснио је потом и како би изгледао тај сценарио, у којем би на крају Србија ”разбила” екипу која у својим редовима има и Роналда, Жоао Феликса, Бернарда Силву…

”Ментална припрема ће одредити правац утакмице. Ми смо и раније стварали доста прилика против њих, али нисмо имали среће. Ако искористимо прву прилику и дамо им рано гол, направићемо велики посао.

Драго ми је да момци верују једни у друге, уверен сам да ће показати јединство и дати све од себе за дрес Србије”,поручује Драгутиновић, а ми се надамо да ће се показати и као добар прогнозер.

Use Facebook to Comment on this Post

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

*

Translate »