“Прошле године сам са Ајаксом избацио Јувентус у четвртфиналу Лиге шампиона, а са репрезентацијом одиграо нерешено у Португалији”, подсећа ас Ајакса

Све ће очи српских навијача, када је португалски састав у питању, бити упрте у Кристијана Роналда. Гледаће на делу једног од најбољих фудбалера света свих времена. А, опет, прва звезда српске репрезентације, Душан Тадић, прижељкује да настави добар биланс који има у дуелима са тимовима за које је играо Роналдо.

Да само тај детаљ одлучује, Орлови би били на коњу.
“Прошле године сам са Ајаксом избацио Јувентус у четвртфиналу Лиге шампиона, а са репрезентацијом одиграо нерешено у Португалији. Имам, дакле, добар биланс са Роналдом”, насмејао се Тадић.

Али, није Португалија само ЦР7…
“Јасно је да ће највећи фокус бити на Роналду, играју и они највише на њега, покушавају да му што додају што више лопти, али имају они доста квалитетних играча и поред Кристијана. Опасност прети са више страна”.

Један од опасних је и Бернардо Силва, који је Душана Тадићаназвао једним од најбољих играча света.
“Хвала му на комплименту, лепо је чути када тако добар играч каже тако нешто за тебе. И он је један од најбољих на својој позицији, прети нам велика опасност и од њега”.

На једној страни је велики квалитет Португалије, а на другој добар тим Србије и велика подршка с трибина. Улог је огроман, ко изгуби, малтене је испао из трке за прва два места.
“Обе екипе ићи ће на победу. Све зависи од тога како утакмица крене. Португалци ће пробати да доминирају на терену, али имамо и ми квалитет, радили смо добро ових дана да се спремимо колико можемо, да искористимо све њихове мане”.

Ако не буде како сви прижељкују у Србији, Тадић зна ко ће бити крив.
“Увек је највећа одговорност на нама играчима. Ми смо ти који су највећи кривци за неуспехе, јер смо ми ти који иду на терен да играју”, поручио је Душан Тадић.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.

*

Translate »