Beli Orlovi Onlineshop
Beli Orlovi Onlineshop
BELI ORAO SRBIJA 06/09/2019

“Prošle godine sam sa Ajaksom izbacio Juventus u četvrtfinalu Lige šampiona, a sa reprezentacijom odigrao nerešeno u Portugaliji”, podseća as Ajaksa

Sve će oči srpskih navijača, kada je portugalski sastav u pitanju, biti uprte u Kristijana Ronalda. Gledaće na delu jednog od najboljih fudbalera sveta svih vremena. A, opet, prva zvezda srpske reprezentacije, Dušan Tadić, priželjkuje da nastavi dobar bilans koji ima u duelima sa timovima za koje je igrao Ronaldo.

Da samo taj detalj odlučuje, Orlovi bi bili na konju.
“Prošle godine sam sa Ajaksom izbacio Juventus u četvrtfinalu Lige šampiona, a sa reprezentacijom odigrao nerešeno u Portugaliji. Imam, dakle, dobar bilans sa Ronaldom”, nasmejao se Tadić.

Ali, nije Portugalija samo CR7…
“Jasno je da će najveći fokus biti na Ronaldu, igraju i oni najviše na njega, pokušavaju da mu što dodaju što više lopti, ali imaju oni dosta kvalitetnih igrača i pored Kristijana. Opasnost preti sa više strana”.

Jedan od opasnih je i Bernardo Silva, koji je Dušana Tadićanazvao jednim od najboljih igrača sveta.
“Hvala mu na komplimentu, lepo je čuti kada tako dobar igrač kaže tako nešto za tebe. I on je jedan od najboljih na svojoj poziciji, preti nam velika opasnost i od njega”.

Na jednoj strani je veliki kvalitet Portugalije, a na drugoj dobar tim Srbije i velika podrška s tribina. Ulog je ogroman, ko izgubi, maltene je ispao iz trke za prva dva mesta.
“Obe ekipe ići će na pobedu. Sve zavisi od toga kako utakmica krene. Portugalci će probati da dominiraju na terenu, ali imamo i mi kvalitet, radili smo dobro ovih dana da se spremimo koliko možemo, da iskoristimo sve njihove mane”.

Ako ne bude kako svi priželjkuju u Srbiji, Tadić zna ko će biti kriv.
“Uvek je najveća odgovornost na nama igračima. Mi smo ti koji su najveći krivci za neuspehe, jer smo mi ti koji idu na teren da igraju”, poručio je Dušan Tadić.

Use Facebook to Comment on this Post

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

*

Translate »