“То су велика имена“, каже нападач српске репрезентације

Има оних који ће рећи да је нема смисла да нападач енглеског друголигаша буде испред Реаловог шпица. Али кад погледате учинак Александра Митровића у дресу са државним грбом јасно вам је зашто ниједан селектор није одустао од момка који ће тек за шест дана прославити 25. рођендан.

А већ је успео да се умува на седмо место на листи најбољих стрелаца у историји наше репрезентације, пошто је са два гола против Луксембурга добацио до коте од 28 у националном тиму. И то на свега 51 утакмици што је учинак какав се ретко среће.
“Част ми је што сам у том друштву, сигурно је да сам срећан, али екипа је најбитнија. Не оптерећујем се тиме. То су све велика имена на листи, не бих себе да поредим са њима. На мени је да наставим да радим“, скромно ће Митровић после победе над Луксембургом од 3:1.

О самом мечу…
“Дали смо голове на време, решили утакмицу. Добио сам две лепе асистенције да погодим мрежу, можда сам могао још који, али најбитније је да се репрезентација вратила на победнички пут. Лепа победа, задовољан сам“, додао је Митровић.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.

*

Translate »