Селектор Србије је рекао и да нема негативне енергије у екипи Србије, јер како каже, само поједини медији то другачије коментаришу, већ је атмосфера унутар екипе сјајна.

Селектор фудбалске репрезентације Србије Љубиша Тумбаковић изјавио је да спремно дочекује сутрашње полуфинале баража за пласман на Европско првенство против Норвешке и да у том сусрету нема фаворита.

Меч између Норвешке и Србије игра се сутра од 20.45 сати у Ослу.

– Мислим да нема фаворита, можемо да говоримо о неким предностима, да Норвешка игра на домаћем терену, па ако је то нека предност. Имамо малих проблема, али ово што је сада у Ослу то је најбоље и најквалитетније што Србија има – рекао је Тумбаковић на конференцији за медије.

Селектор Србије је упитан да ли Србија има предност у мечу са Норвешком, јер утисак је да поседује далеко више искуства.

– Сви тражимо неке предности, скаутирали смо максимално Норвешку и све што могу да кажем то је да ћемо се потрудити да водимо игру на начин на који нама то одговара– истакао је Љубиша.

Он је рекао и да нема негативне енергије у екипи Србије, јер како каже, само поједини медији то другачије коментаришу, већ је атмосфера унутар екипе сјајна.

Дефанзивац Никола Миленковић изнео је такође очекивања пред меч са Норвешком.

– Скаутирали смо добро тим Норвешке, видели смо њихове врлине и мане. Покушаћемо да неутралишемо те врлине и утакмицу водимо у нашу корист – рекао је Миленковић.

Норвешки новинари су апострофирали чињеницу да је Миленковић у Серији А чувао многе велике играче, међу њима и Кристијана Роналда, сада их је занимало како ће бити са Халандом.

– Норвешка има сјајне појединце као што је Халанд, али ми њих посматрамо, пре свега, као целину. Наравно да ћемо све да учинимо да зауставимо њихов напад, понављам добро смо их скаутирали и надам се да ћемо сви бити на висини задатка – закључио је Миленковић.

Спортски Журнал

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.

*

Translate »