„Наш основни циљ је везан за квалификације за ЕУРО и ово је све у правцу припреме за оно што нас чека у новембру. Екипа има жељу, борбена је, има дисциплину“.

Селектор фудбалске репрезентације Србије Љубиша Тумбаковић изјавио је да му је жао што је екипа „испустила“ предност од 2:0 против Турске, али да не може да буде незадовољан ремијем.

– Врло коректно одиграно прво полувреме, чак смо добро почели друго, али смо пали. Основни циљ је био да направимо помак и потврдимо вредности као из утакмице против Норвешке. Наш основни циљ је везан за квалификације за ЕУРО и ово је све у правцу припреме за оно што нас чека у новембру. Екипа има жељу, борбена је, има дисциплину. Жао ми је због резултата, али не могу да будем незадовољан – рекао је Тумбаковић за ТВ Нова С.

Он је додао да је све подређено мечу против Шкотске у финалу баража за ЕУРО 12. новембра.

– Размишљамо о Шкотима. Оног момента када сам давао изјаву у Норвешкој, од тог тренутка почиње припрема за Шкоте. Већ колико сутра улазимо у озбиљан скаутинг када је Шкотска у питању. Све ћемо учинити да остваримо примарни циљ. Јесу важне и наредне две утакмице у Лиги нација, али ово је много важније – истакао је Тумбаковић.

Спортски Журнал

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.

*

Translate »