fbpx

После селектора, Србија ће добити и новог председника фудбалског савеза.

Фудбалску Србију дрмају велике промене.

После именовања Драгана Стојковића Пиксија за селектора Србије, све су гласније приче о томе ко ће наследити Славишу Кокезу.

Још увек актуелни председник Фудбалског савеза Србије се налази под истрагом и највероватније ће бити смењен, а Информердоноси пет имена када је у питању нови први човек српског фудбала.

У оптицају су многа имена, попут фудбалских легенди Драгана Џајића, Митра Мркеле, Немање Видића, бизнисмена Милије Бабовића и политичара Небојше Лековића.

Оно што је сигурно, преноси лист, јесте да ће председник савеза морати да буде “аминован” од стране управе Црвене звезде.

“Без сагласности челних људи Звезде, као представника највећег клуба у земљи, одлука о председнику неће бити донета. Како то обично бива, нема шансе да се решење свима допадне, али биће неопходно да нови шеф ФСС добије подршку с ‘Маракане'”, тврди извор Информера.

Осим Кокезе, према сазнањима Информера, биће склоњена и већина људи које је поставио, попут Марка Пантелића, Ненада Бјековића и Владимира Матијашевића.

Спремите се за још једну велику буру у српском фудбалу…

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.

*

Translate »