fbpx

Чврста рука новог селектора: “Орловима” неће бити добро када виде шта је Пикси спремио за њих!

Доласком Пиксија на место селектора промениће се неке ствари, бар тако тврди Информер, који доноси инсајдерске информације са Теразија.

Стојковић има намеру да врати дисциплину у национални тим и неће толерисати никакве пропусте. Како се наводи, Пикси не жели никакве сцене, већ војничку дисциплину.

“Најважнија ствар на којој ће инсистирати биће дисциплина. То сви играчи морају да знају унапред. Не знам да ли ће од репрезентативаца тражити да потпишу кодекс понашања, као што је то учинио Синиша Михајловић, али јасно је да ће владати гвозденом руком. Посебно је киван на играче који себи дају за право да у медијима јавно критикују селектора, начин игре, формацију и слично. За такве ни под којим условима неће бити места у екипи. Пикси није навео конкретно ниједно име, али зна се који су играчи правили сцене у претходне две или три године”, каже извор за Теразија.

Између редова се може прочитати да Пикси нема намеру да трпи сукобе какве је Лука Миливојевић имао са Крстајићем или одбијање Коларова да игра, као што је био случај против Шкотске, а поготово не испаде у стилу Луке Јовића, који је незадовољан минутажом раније напустио репрезентацију  и о свему томе само поруком обавестио секретара стручног штаба.

“Такви преступи се неће толерисати, али ни много мањи испади који се дешавају на тренинзима и окупљању репрезентације, а о којима је у последњем извештају писао претходни селектор Љубиша Тумбаковић. Он је рекао да се сусретао са недисциплином која је знала да уништи радни дан или такмичарску атмосферу. Код Пиксија тога неће бити. Од Славише Кокезе је добио уверавање да ниједан репрезентативац није недодирљив и да нема непожељних у екипи”, рекао је неименовани извор.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.

*

Translate »