fbpx

Разговарали смо са новим селектором Србије – Драганом Стојковићем Пиксијем (ТВ Арена спорт 1, петак у 20х)

Нешто старије генерације памте га по сјајним наступима осамдесетих година у црвено-белом дресу, којима је стао уз раме Рајку, Шекију, Џаји и Пижону, заслуживши статус “пете Звездине звезде”. У неизбрисивом сећању су и његова два ремек дела против Шпаније на Мундијалу у Италији, када је “плавима” отворио пут ка историјском дуелу са Марадонином Аргентином.

Нешто млађе генерације сећају се његовог боравка на месту председника ФСЦГ, касније и првог човека Црвене звезде. Био је “последња аутентична десетка Европе”, а тешка повреда колена га је спречила да каријером путује до неслућених висина.

Успешан је и као тренер. Занат је “пекао” на истоку, у Азији, кроз Јапан и Кину. Сада је дошло време да се опроба и као селектор. Србија верује Пиксију, верује и он у њу, јер да није тако не би ни прихватио позив, који је, руку на сцре, годинама стајао на столу једног од најбољих играча у историји наше земље.

ТВ Арена спорт и новинар Ненад Миловановић направили су ексклузиван интервју са новим селектором Србије и наши гледаоци имаће прилику да га погледају у петак од 20 часова. Будите уз нас и сазнајте са каквим амбицијама и очекивањима Пикси долази на чело државног тима.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.

*

Translate »