fbpx

Лука Јовић је истакао да још увек није спреман за 90 минута фудбала, а за немачке медије је говорио о многим детаљима у Ајнтрахту.

Задовољан је стањем у тиму по повратку из Реала.

“Сам повратак је корак напред за мене и несумњиво добар потез јер ми толико ствари овде одговара. Пре свега желим тиму успех, а ако је тим успешан, онда сам и ја добро. Свака победа тима је корак напред за мене. Гледаћу да нађем своју улогу и помогнем Ајнтрахту”, истакао је Јовић за “Билд”.

У Реалу је углавном седео на клупи, што је утицало и на његову физичку спрему.

“Нисам играо много у последње две године, морате да прођете доста тога да бисте били спремни за целу утакмицу. Трудим се да тренирам максимално колико могу, до својих крајњих лимита. И даље нисам на нивоу на који сам навикао и искрено немам снаге да одиграм свих 90 минута, то је истина. Али трудим се колико год могу да искористим време које ми се понуди. Боље се осећам сваког дана и верујем да сам на правом путу да се вратим у форму”, додао је Јовић.

Истакао је да је срећан због тога како се ствари развијају, али да не жури са повратком у стартну поставу.

“Када сам дошао одмах је било јасно да хоћу пажљиво да враћам форму. У сталном сам контакту с тренером по овом питању. Тим је показао да му одговара овај систем, због тога је јасно зашто се мало тога мења. Верујем да могу да пронађем своју улогу у свему томе. И даље нас чека доста утакмица. У овом тренутку сам задовољан како се ствари одвијају”, нагласио је српски нападач.

Како тврди још увек не размишља о повратку у Реал Мадрид.

“О томе ћу када се сезона буде завршила. Сада сам концентрисан само на то да Ајнтрахт направи добар резултат ове сезоне и да добро одрадимо утакмице пред нама. У суштини све је могуће, па и да останем у Франкфурту, јер никад не знате шта може да се догоди у фудбалу”, закључио је шпиц “орлова”.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.

*

Translate »