fbpx

Роко Комисо још не зна шта да ради са српским голгетером

Одличне игре под командом Ћезара Пранделија лансирале су га у звезде, а добрим издањима у дресу Србије потврдио је статус једног од најбољих младих голгетера данашњице.

Из тог разлога ни не чуди што се око суперталентованог српског нападача дигла толика прашина, јер разлога има сасвим довољно. Његов следећи корак у каријери је, попут оног Ерлинга Халанда као недвосмислено највећег талента у млађој популацији, предмет ишчекивања и неизвесности.

Локални тоскански лист Република Фиренца изашао је данас с насловом “Влаховић Мистер 50.000.000“ с јасном инсисуацијом колико пара би Душан Влаховић могао да донесе Виоли или колико пара тражи клуб у случају трансфера већ овог лета. Производ Партизанове школе фудбала има уговор с Фјорентином до јуна 2023. године, али управа на челу са милијардером Роком Комисом покушава да са Влаховићевим заступницима постигне договор око продужетка сарадње како би се избегло “врело“ лето у Тоскани.

Тај процес иде јако тешко пошто је интересовање за Влаховића већ сада велико. Рома и Милан нападају јер га виде као наследника Едина Џека или Златана Ибрахимовића, а у кругу заинтересованих су још Дортмунд управо због све извеснијег одласка Ерлинга Халанда, те Тотенхем који активно тражи резерву Харију Кејну.

Због тога су разговори око новог уговора толико важни за Фјорентину. Како се наводи, с Влаховићеве стране се тражи да постоји јасно одређена откупна клаузула, која би могла донекле да ограничи могући приход клубу. Додуше, Виола га већ данас цени на поменутих 50.000.000 евра. Из тог разлога је у целу причу директно укључен први човек Комисо. Он ће наредних дана допутовати у Фиренцу како би се позабавио овим питањем, после чега ће бити јасније какав је план за клуб, Влаховића и евентуалну доступност на тржишту.

Оно што сада многе занима јесте – како ће Влаховић играти сада када је Прандели отишао, а вратио се Бепе Јакини, код кога није баш имао среће…

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.

*

Translate »