fbpx

Југовић, Видић или неко трећи на челу Фудбалског савеза, ко год да буде тешко да ће сви бити задовољни.

Славиша Кокеза је поднео оставку и следи изборна процедура како би се дошло до његовог наследника. До тада ће први човек ФСС бити Марко Пантелић, досадашњи заменик председника, али тешко да ће на том месту остати.

Немања Видић се огласио и крајем прошле године изразио одређену (малу) дозу спремности да нешто мења у српском фудбалу.

Ипак, поред једног писма и интервјуа, више није било ни трага ни гласа од бившег репрезентативца и капитена Манчестер јунајтеда.

Њега и даље у овдашњој јавности виде као право решење за председника ФСС, као и Владимира Југовића, за кога поједини у анкети на Нова.рс сматрају као некога ко би помирио “обе стране”.

“Ја бих помирио делије и гробаре са најозбиљнијим кандидатом – Југовић је дуго времена био наш најбољи фудбалер и сигурно неће пословати са мафијом”, један је од коментара на друштвеним мрежама нашег портала.

Ипак, доста је и оних који сматрају како ће предност добити опет неко коме су ближе црвено-беле боје.

“Нема везе ко, важно је да буде из Црвене звезде. Цео Савез је састављен од некадашњих играча Звезде”, поручио је један од анкетираних, на шта је добио одговор:

“Ко је био на челу ФСЈ кад су куповане титуле Партизану у оба спорта?”

Такође међу читаоцима Нова.рс има и оних који верују да ће Кокезин наследник опет бити неко близак владајућој Српској напредној странци.

“Значи или је звездаш или СНС-овац! Зар после Миљанића, Џајића, Терзића, Пиксија, Кокезе… мора опет звездаш? Не мора ни партизановац, дајте неког неутралног”

Тек по неко је предложио и имена као што су Саша Илић или Зоран Бата Мирковић, а тачка на претходну гарнитуру у ФСС могла би да се стави и овим гласом:

“Пантела… Нек остане и угаси светло”.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.

*

Translate »