fbpx

Стефан Митровић, јунак репрезентације Србије из меча против Португала има један свој предмет на аукцији за помоћ седмомесечном Гаврилу Ђурђевићу

Његов дрес се продаје за помоћ дечаку због ког се ујединило више спортиста и јавних личности и понајвише људи у нашој земљи.

Митровићев дрес Србије у белој боји продаје се путем групе намењене за хуманитарне лицитације, на друштвеној мрежи Фејсбук до 19 часова у недељу.

Уз поруку “од борца за борца”, од Стефана за Гаврила дрес је почео да се продаје по цени од 973 динара, по Ђурђевићевом броју у фондацији “Буди хуман” где је отворен његов налог за помоћ путем броја 3030.

Лицитацију на Фејсбуку можете пронаћи на овом линку, а њу је путем свог Инстаграм налога поделио и сам фудбалер.

Ђурђевић је већ добио помоћ од 7,5 милиона динара, за колико је компанији Моцарт продата капитенска трака репрезентације Португала, коју је на утакмици са Србијом носио Кристијано Роналдо.

Португалац ју је бацио пре завршетка меча у бесу, покупио ју је српски ватрогасац који ју је ставио на лицитацију путем сајта Лимундо и тамо је продата.

Иначе, Гаврило Ђурђевић болује од спиналне мишићне атрофије, опаке и прогресивне болести због које му је потребно лечење у вредности од 2,4 милиона евра.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.

*

Translate »