fbpx

Цела Србија је устала и ујединила се да би се обезбедила средства за лечење шестомесечне бебе Гаврила који болује од спиналне мишиће атрофије. За лечење ове опаке болести потребно је чак два и по милиона евра, и то је био сигнал за све добре људе Србије да се окупе око хуманог циља.

Након велике хуманитарне аукције капитенске траке Кристијана Роналда, коју је Португалац одбацио у мечу са нашом репрезентацијом, још један вредан предмет са истог меча, наћи ће се на хуманитарној аукцији за Гаврила, и то предмет који је променио читав ток утакмице, па чак и био заслужан за то да Кристијано Роналдо напусти меч и скине капитенску траку.

Копачке које је штопер Стефан Митровић носио на мечу са Португалом, и у којима је успео да у последњим секундама меча два пута одбрани гол наше репрезентације, такође су постављене на хуманитарну аукцију за малог Гаврила!

Стефан Митровић је донирао ове копачке које су „дошле главе“ Кристијану Роналду и сачувале Србији бод против Португала и тако помогао акцију сакупљања средстава за малог Гаврила.

Копачке Стефана Митровића биће на аукцији путем ОВОГ ЛИНКА  у наредна 72 сата, а победник аукције однеће кући вредан предмет као подсетник на сјајну игру и велику борбу Пиксијевих изабраника против Португала.

За лечење Гаврила Ђурђевића потребно је сакупити још преко милион и по евра, тако да се сви људи добре воље могу укључити и на следеће начине:

Слањем СМС поруке: Упишимо 973 и пошаљимо СМС на 3030

Слањем СМС поруке из Швајцарске: Упишимо хуман973 и пошаљимо СМС на 455

Уплатом на динарски рачун: 160-6000000844014-95

Уплатом на девизни рачун: 160600000084402853
ИБАН: РС35160600000084402853
СЊИФТ/БИЦ: ДБДБРСБГ

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.

*

Translate »