fbpx

Драган Стојковић Пикси, селектор фудбалера Србије, прокоментарисао је прве резултате и одлуку Уроша Ђурђевића да заигра за Црну Гору.

Није се превише Стојковић потресао због одлуке Ђурђевића да заигра за Црну Гору.

„А, што, је ли неко чудо? Ништа није испуштено. Можда уместо Александра Митровића!? Влаховића или Јовића? Не знам где га видите. Немојте да правимо од муве магарца. Нити смо га изгубили, нити је он нас изгубио. Добар је играч, али не видим то као нешто што је изгубљено“, рекао је Драган Стојковић Пикси у интервјуу за Спортски журнал.

Говорио је и о свом приступу.

„Нисам диктатор, нити ћу икад бити, чак ни у фудбалском смислу. Има тога, постоје тренери који су баш диктатори, малтретирањем долазе до нечега. Играчи трпе, ћуте… Нисам такав тип, прихватљив сам за сарадњу. Са мном не може да ради само неко ко је луд, ко није нормалан. Сваки нормалан човек ће са мном наћи заједнички језик без проблема. Поготово сад кад смо на заједничком путу и кад тренерским знањем, искуством и визијом могу да објасним момцима шта је добро, шта није“, навео је Пикси.

Анализирао је и одбрану.

„Мали Павловић је млад и пред њим је лепа перспектива. Видећемо како ће се развијати, али не видим разлог да застане негде, да полети. Ако полети, ишчупаћу му уши, јер то не сме да ради. Видим да је озбиљан момак. Миленковић је, такође, лепо годиште, игра у великој и тешкој лиги. Наравно, требало би и он још доста да учи, има ситница на којима ћемо морати да порадимо, али је страховит потенцијал. Митровић има 32 године, требало би видети каква је ситуација са Настасићем, Вељковићем, Спајић је ту, Светозар Марковић је врло интересантан момак, Милуновић је искусан, мали Панков показује. Гледао сам против Милана, не нашу лигу. Требало би да се доказују, да не праве глупости. Да забораве инстаграме и остале будалаштине, јер им то у каријерама није битно“.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.

*

Translate »