fbpx

Селектор Србије, Драган Стојковић, у ексклузивном интервјуу за наш лист осврнуо се и на понашање једног од најбољих играча света, Кристијана Роналда, пред крај меча са Орловима

Изјавили сте да Вам је још драже ако је лопта заиста прешла гол линију против Португалије и довели у питање веровање да сте изузетан спортсмен?

– Ја то гледам само као део спорта. Некад ће судија погрешити на вашу, а некад на штету противника и морамо да живимо са тим. Од плакања, кукања, нема вајде, морате да се издигнете изнад ситуације. Роналда јако волим и поштујем, али бацање траке није леп гест. Воли га пола Србије, идол је младим играчима… За мене је то доста ружно и није себи смео да дозволи то с обзиром на своје име и љубав коју људи граде према њему. Та фрустрација је била велика… Годину и по пре тога, Роналдо нам је дао гол из офсајда и победили су нас у Београду. Доживели смо многе неправде, од Соренсена у Шпанији кад је досудио пенал за прекршај ван шеснаестерца на 20 метара од гола, недосуђених пенала за нашу репрезентацију у Јужној Африци против Аустралије за пролаз групе и судије Бриха против Швајцарске у Русији… Разумем њихову фрустрацију… Господо, да сте бољи од нас имаћете прилику да покажете у новембру.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.

*

Translate »