fbpx

Нови чланови широј јавности не толико позната имена

Креће битка за Фудбалски савез Србије. Вршилац дужности председника ФСС Марко Пантелић је, сазнаје Моззарт Спорт, данас сменио петорицу чланова Извршног одбора и уместо њих на та места поставио своје људе, међу њима и Јована Теодосића, рођеног брата прослављеног српског кошаркаша Милоша Теодосича.

Поред Јована Теодосића су у чланове Извршног одбора – у складу са овлашћењима председника предвиђеним Статутом усвојеним за мандата Славише Кокезе – промовисани и широј фудбалској јавности не толико позната имена: Југослав Југовић, Давор Јевремовић и Зоран Лекић.

Са друге стране, дужности су разрешени Бранко Стојаковић, председник ФС Западне Србије, Марјан Рнић, некада први човек ОФК Бачке и председник комисије за жалбе ФСС, па бивши судија Душан Мракић, који је као и директор Бродарца Драган Илић, у Извршни одбор био делегиран као кандидат ФС Београда.

На крају, најзвучније име међу разрешенима, потпредседник Ненад Бјековић, који је био кандидат Пантелићеве опозиције за место председника ФСС у случају да прође њихов план да смене актуелног вршиоца дужности.

Подсетимо, претходно је Пантелић сменио и првог човека Јавора и председника Заједнице Суперлигаша Драгомира Лазовића и на његово место поставио Милоша Ђелмаша.

Сада се чека одговор “опозициј”. План је био да се данас у Старој Пазови одржи састанак на коме би они, три дана пре заказане седнице Пантелићевог Извршног одбора, њему изгласали неповерење. Да ли је овим разрешењима план и пропао, остаје да се види…

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.

*

Translate »