fbpx

Огласио се нови први човек ФСС-а

Хаотичан дан у Фудбалском савезу Србије. Обе стране машу аргументима, тврдећи да је друга није у праву. Но, званично, дешавања у Старој Пазови окончана су именовањем Ненада Бјековића на функцију заменика председника ФСС, са овлашћењима првог човека.

На тај начин је некадашњи голгетер, тренер и спортски директор Партизана промовисан на фунцију коју је после оставке Славише Кокезе обављао Марко Пантелић, уз подсећање да је доскорашњи потпредседник најпре сменио шест чланова Извршног одбора.

ИЗБОР УРЕДНИКА

Марко Пантелић: И живот ћу да дам, али српски фудбал мафијашкој хоботници – не дам

Звезда између историје и мамурлука

Партизанов једини пут: Финала се не играју, него побеђују

Исти се касније састао, поништио све Пантелићеве одлуке и изабрао Бјековића за главнокомандујућег док се не заврше избори на свим нивоима.

„Ова одлука Извршног одбора је за мене велика част и велико признање. Волео бих да сам у неким лепшим околностима изабран за првог човека српског фудбала, ово што се дешава не служи никоме на част“, појаснио је Бјековић у изјави за сајт ФСС.

Бјековић је годинама присутан у кровној организацији, међутим, сад је запосео највишу тачку.

„Верујем да ћу уз помоћ најближих сарадника радити за добробит српског фудбала. Ја сам више човек терена, али имам уз себе људе који имају искуства и знају како се руководи озбиљном организацијом као што је Фудбалски савез Србије“.

Према његовим речима, главни задатак биће му да обезбеди климу за насметано функционисање овдашњег фудбала док се не изабере нови председник.

„Никада нисам волео да паметујем и да филозофирам о стварима и темама у које се не разумем, али сам довољно дуго у фудбалу да могу да одговорим обавезама и задацима у овако деликатном тренутку. Биће ми задовољство да вршим дужност председника Савеза до расписивања нових избора“, додао је Ненад Бјековић.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.

*

Translate »