fbpx

Александар Митровић и Кристина Јањић упловили су у брачне воде, а након тога је уследила прослава за најближе.

Најбољи стрелац Србије у историји (41 гол) је тако озваничио дугогодишњу везу са Кристином Јањић и док они нису још увек објавили фотографије са венчања, на интернету се појавило неколико њих које сведоче о браку.

У прелепом амбијенту је велику пажњу изазвало када су се младенци пољубили пред званицама, што је и овековечено камером.

Многи сматрају управо ову девојку као разлог због ког је Митар постајао све мирнији, иако је својевремено био један од фудбалера који су били склони различитим контроверзама и инцидентима.

Њих двоје су неко време живели у ванбрачној заједници, а имају двоје деце.

Кристина је две године старија од фудбалера, прво дете су добили још 2016. када је Митровић имао 22 године.

Многи памте речи Митровића о породици.

„Рано сам засновао породицу, али то је нешто најлепше што ми се десило и што сам урадио у животу. Осећај да вас неко чека код куће увек кад долазите с тренинга, утакмице или дугих путовања заиста је нешто што ме тера да више радим и тренирам. Сада имам и сина који ће се једног дана угледати на мене и наравно да бих волео да увек чује само лепе приче о свом оцу. Одрастање у Енглеској није лако, посебно за нас који долазимо из мале државе, али сигуран сам да ће Лука, без обзира на то где нас фудбал буде одвео, имати све услове за образовање као и друга деца“, рекао је Митровић пре неколико година.

Митровић је средином 2019. године верио супругу, а сада је дошао и тренутак свадбе.

Оно што се такође донедавно није знало о љубави овог пара, јесте да је Кристина ћерка познатог српског тренера Александра Јањића који је водио Рад, Јагодину, Вождовац, Јавор, Инђију…

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.

*

Translate »