fbpx

Драган Стојковић Пикси, селектор фудбалске репрезентације Србије, објаснио је да највероватније неће путовати на Европско првенство (11. јун – 11. јул), те уз велики осмех објаснио како ће гледати мечеве.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ

Кокошков саопштио бруталан списак за Олимпијске игре

КОШАРКА

13:4215

„Звезда и Партизан пропали клубови, Деки ме разочарао“

ФУДБАЛ

12:26

Пикси променио списак, објаснио зашто нема Тадића, Митровића

ФУДБАЛ

14:53

Све мечеве Европског првенства моћи ћете да пратите ексклузивно на ТВ Нова С.

Селектор „орлова“ појаснио је да је превише компликовано сада ићи на Европско првенство, па би радије мечеве посматрао из своје фотеље.

„Могуће да ћу гледати, али ова ситуација је тотално ненормална. Нема публике и ПЦР тестови, стално са вакцинама, живимо у једном таквом времену, смучи ми се да путујем и да идем… Могуће да ћу ићи, али нисам сигуран. Имам велики телевизор код куће, па могу преко њега да пратим без проблема, а биће на телевизији лепо за видети тако нешто. Интересује ме поготово да видим Португал, да ли ће ту бити неких промена“, рекао је Стојковић.

Овог понедељка су се репрезентативци окупили пре Кирин Челенџ куп који ће одиграти у Јапану.

Репрезентација Србије ће у јуну одиграти две утакмице у Јапану, а ривали изабраницима селектора Драгана Стојковића биће селекције Јамајке (пријатељска утакмица, 7. јун – 9.00 средњеевропско време, локално 16.00) и Јапана (Кирин Челенџ куп, 11. јун – 12.25 средњеевропско време, локално 19.25).

Подсећамо, Србија је успешно почела квалификације за Светско првенство и дели прво место групе са Португалом (по седам бодова).

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.

*

Translate »