fbpx

Вечити дерби у финалу Купа Србије није испунио очекивања

Драган Стојковић подмладио је репрезентацију Србије за азијску турнеју, на списку путника за Јапан нашло се 20 играча, а један од ретких искуснијих који ће кренути пут Земље излазећег сунца је Стефан Митровић. Орлови ће на Далеком истоку одиграти две пријатељске утакмице са Јамајком и Јапаном, а Стефан ће уз Александра Митровића бити старешина млађима.

На конференцији за новинаре два дана пред полазак на пут знатно више је било пропратних питања од оних везаних за предстојеће утакмице 7. и 11. јуна, а Стефан Митровић се осврнуо на вечити дерби у финалу Купа Србије, којем је присуствовао. Тензија велика, квалитета тек у назнакама.

“Увек искористим прилику кад сам у Београду да погледам дерби. Квалитетом није испунио очекивања, превелика тензија, доста мало квалитета. Међутим, на крају је Звезда показала доминацију ове године. Надам се да ће следеће сезоне конкуренција бити доста јача, да ће Партизан успети да се издигне и да ће извући поуке из целе ове ситуације”.

Максимовић: Због Енеса Унала навијам за Турску; Митровић: Шпанци и Французи најбољи

Иако је искусни штопер разочаран ониме што је видео у финалу, сматра да има играча на које треба мотрити.

“Што се тиче играча, има ту доста њих на које треба обратити пажњу. Неки су и сада са нама, па нек селектор процени”, каже Стефан Митровић.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.

*

Translate »